سخنگوی دولت: بانک مرکزی نظارت دقیق و سخت گیرانه‌ای بر عملکرد بانک‌ها دارد-راهبرد معاصر
نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد

سخنگوی دولت: بانک مرکزی نظارت دقیق و سخت گیرانه‌ای بر عملکرد بانک‌ها دارد

سخنگو و دبیر هیأت دولت صبح امروز جمعه ۱۹ آبان‌ماه در نشست با معاونان امور جوانان سراسر کشور حضور پیدا کرد و ضمن سخنرانی به پرسش‌های حضار پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی دولت در مقدمه سخنانش گفت: مدیران جوان در استان‌ها باید حلقه وصل ابتکارها و ایده‌های جوانان استان‌های خودشان با سایر دستگاه‌ها باشند. حقیقتا هم‌نشینی با جوانان حائز برکات بسیاری خواهد بود و از این جهت برکات متعددی در کار شما وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه رویکرد رئیس‌جمهور و دولت سیزدهم نسبت به جوان‌گرایی کاملاً مشخص است، اظهار کرد: ما چه در بین اعضای کابینه و استانداران و چه در مدیریت میانی مانند معاونان وزرا، بسیاری از جوانان را در مدیریت کشور می‌بینیم. رئیس‌جمهور در دو سال اخیر خود شخصاً جلسات بسیاری با جوانان ازجمله در دانشگاه‌ها داشته‌اند و به طور کلی دغدغه مجدانه برای حمایت از جوانان دارند.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: جوانان ما حق دارند که به خاطر مشکلات معیشتی گلایه‌مند باشند چون سال‌های جوانی خود را با شرایط تورم کشور سپری کردند و در سال‌های قبل صحبت‌های ناامیدانه با آنها مطرح می‌شد. باید پیشرفت ها و موفقیت‌ها و در کنار آن دلایل ناکامی ها برای مردم و خصوصاً جوانان تبیین شود.

 

بهادری جهرمی افزود: از جمله کارهای مفیدی که در دولت مردمی سیزدهم انجام شد این است که به صورت فصلی جلساتی با استانداران برگزار می‌شود که استانداران در حضور رییس‌جمهور و وزرای دولت مشکلات خود را مطرح می‌کنند و درباره آنها تصمیم‌گیری می‌شود. استانداران به هیات دولت دعوت می‌شوند و موضوعات مختلف استان مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

بهادری جهرمی در تشریح برخی اقدامات دولت برای حمایت از جوانان اظهار کرد: در زمینه تسهیلات بانکی ما یک عنوان وام جدید به عنوان تسهیلات فرزندآوری اضافه کردیم که پیش از این وجود نداشته است. وام‌های دیگر مربوط به جوانان مانند وام مسکن و وام ازدواج نیز سعی شده افزایش قابل توجه پیدا کند. همچنین میانگین حقوق سربازان که در سال 1399 حدود 500 هزار تومن بود، امروز برای سربازان مجرد 4 میلیون و 500 هزار تومان و اگر متأهل باشند 7 میلیون و 200 هزار تومان است.

 

بهادری جهرمی با اشاره به اقدامات دولت مردمی سیزدهم برای حوزه جوانان اظهار داشت: نرخ بیکاری جوانان در این دولت از 17.6 به 15 درصد رسیده است. برخی از تسهیلات مانند فرزندآوری قبلا وجود نداشت که در این دولت اجرا شد. ما در کنار تسهیلات مسکن و ازدواج که با رشد قابل توجه همراه بود توانستیم تسهیلات فرزندآوری را نیز پرداخت کنیم. قطعا مبالغ پرداختی با نیازهای واقعی مردم فاصله دارد ولی کمک می‌کند که بخشی از مشکلات حل شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تورم در کشور از 60 درصد به 39 درصد رسیده است با وجود اینکه دولت از ابتدای روی کار آمدن سیاست اصلاحی را در دست داشت و با مشکلات زیادی مواجه بود. این درحالی است که در دو سال گذشته به واسطه برخی اتفاقات جهانی مثل جنگ میان روسیه و اوکراین تورم جهانی نیز روبه افزایش بوده است. نگاه دولت این است که توجه کافی به بحث معیشت قشرهای پایین جامعه داشته باشد و تلاش شد که خلق نقدینگی در کشور کمتر شود.

 

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: البته هیچ‌کدام از این‌ها به مفهوم کافی بودن تلاش ها برای جوانان نیست بلکه باید اقدامات دولت سیزدهم در این راستا را نسبت به وضعیت پیش از شروع به کار دولت بسنجیم. نگاه دولت بر این بوده که هم‌زمان با تلاش برای مدیریت تورم در سطح کلان، به اقشار کم‌درآمد و جوانان که نیاز به حمایت بیشتر دارند، تا حد ممکن کمک کند.

 

وی در پاسخ به پرسشی در مورد پرداخت تسهیلات تکلیفی و برخورد دولت با بانک‌ها و موسسات اعتباری متخلف گفت: امروز بانک مرکزی نظارت دقیق و سخت گیرانه‌ای بر عملکرد بانک‌ها دارد و ماهانه برای تمامی بانک‌های ما مشخص می‌کند که چه مقدار استانداردهای تعریف شده بانکی را رعایت کردند و متناسب با آن برای اعطای تسهیلات در ماه بعد به آن‌ها اجازه می‌دهد. این بررسی قبلاً سالانه بود ولی با این بررسی ماهانه که امروز انجام می‌شود، بانک هرچه خود را به سمت استاندارد نزدیک کرده باشد، ماه بعد فعالیت آزادانه‌تری خواهد داشت ولی اگر تخلف کرده باشد، جریمه می‌شود.تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده